Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΒΑΛΤΑΔΩΡΕΙΟ







   ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-14 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ  ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ-ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΣΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΖΩΗ.

                                                                                                                                                                 Η Δ/ΝΤΡΙΑ
                                                                                                                                             ΤΣΟΥΚΑΝΕΛΗ ΜΑΡΙΑ   

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ(Βαλταδώρειο)
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Αγαπητά μας παιδιά,
σεβαστοί εκπαιδευτικοί
φίλοι γονείς,
αξιότιμοι προσκαλεσμένοι
         Σήμερα ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά θα έλεγα με καλές προϋποθέσεις, τουλάχιστον για το σχολείο μας. Τα σχολικά βιβλία έχουν έρθει, καθηγητές υπάρχουν, μεγάλο μέρος του σχολείου έχει βαφεί, δημιουργείται, επιτέλους, αίθουσα-εργαστήριο φυσικών επιστημών, και έχουν γίνει μερικές επιδιορθώσεις και βελτιώσεις του κτιρίου ήσσονος  σημασίας
         Χθες ο σύλλογος γονέων με  την κα δ/ντρια  έγιναν δεκτοί από  το δήμαρχο. Τονίσαμε ότι το σχολείο μας είναι ιστορικό. Στεγάζεται σε ένα διατηρητέο κεντρικό κτίριο και αξίζει μεγαλύτερης  προσοχής.  Τον ενημερώσαμε για τα προβλήματα, αναφερθήκαμε σε  μια σειρά βελτιώσεων που υπάρχει ανάγκη να γίνουν στο κτίριο και στην αυλή του και φυσικά προβάλαμε τα θέματα που είχε επισημάνει και προτείνει πέρυσι το 15μελές. Ο δήμαρχος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για όσα είπαμε και υποσχέθηκε να επισκεφθεί το σχολείο σύντομα, μαζί με τους αρμόδιους αντιδημάρχους.

         Όπως βλέπετε όλοι μας(καθηγητές και γονείς)  καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να μορφωθείτε σε ένα καλύτερο και πιο λειτουργικό σχολείο. Όλες αυτές οι προσπάθειες όμως δεν θα έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα αν εσείς δεν φροντίζετε για την καλή κατάσταση όλων των χώρων του σχολείου. Εδώ μέσα ζείτε 6-7 ώρες κάθε μέρα και λογικό είναι να συμπεριφέρεστε υπεύθυνα, όπως στα σπίτια σας, 
         Και φυσικά πιο σημαντικό είναι να φροντίζετε για τη σωματική και ψυχική σας ακεραιότητα και υγιεινή. Ας δοθεί μεγάλη προσοχή απ όλους, ώστε να μην υπάρξουν ατυχήματα τόσο στο σχολείο όσο και κατά τη μετάβαση σας σ αυτό. Οι γονείς σας, σας θέλουμε πάνω απ’ όλα υγιείς.
         Φαινόμενα ενδοσχολικής βίας, με πράξεις ή λόγια,  κακής συμπεριφοράς σε συμμαθητές σας ή μικρότερους μαθητές θα πρέπει να μην εμφανισθούν. Η ευγενική συμπεριφορά είναι δείγμα πολιτισμού.
         Τελειώνοντας θέλω να καλέσω πάλι όλους τους γονείς και ιδιαίτερα των παιδιών της Α τάξης να είναι κοντά στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων. Μόνη μας επιδίωξη είναι η μόρφωση και το καλό των παιδιών μας. Περιμένουμε τη βοήθεια σας γιατί η λύση των προβλημάτων απαιτεί ενεργό συμμετοχή απ όλους μας.
          Καλή σχολική χρονιά. Υγεία και πρόοδο.

           Δημήτρης Σιδερίδης
       Μέλος Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.